Het laatste nieuws

Nieuwsbrief mei 2018

Daar is hij dan, de eerste nieuwsbrief van Stal Jachthuis.
De bedoeling was om rond 1 juni 2018 alles klaar te hebben om te kunnen verhuizen, maar dit gaat helaas niet lukken.

We verschuiven het naar 1 juli 2018.

Als we de verbouwing dan nog niet klaar hebben, dan start ik in ieder geval vast in Ratum. Dus dan is de overname er al wel.

Kayim en King gaan natuurlijk met pensioen, nou ja, King dan eigenlijk niet, maar Kayim wel.
King kunnen en mogen wij gelukkig nog gebruiken indien nodig.

Verder verandert er voor jullie vrij weinig. Behalve dat ik de lessen iets anders wil gaan indelen, en dan vooral op andere tijden. I.v.m de wedstrijden wil ik graag de zaterdag vrij houden. Wanneer er geen wedstrijden zijn gepland organiseer ik met heel veel liefde wel andere leuke dingen, zoals buitenritten voor jong en oud(er), thuiswedstrijden waar iedereen aan mee kan en mag doen en bij interesse ook theorielessen, toileteer lessen en leuke dagen.
Ook wil ik IEDEREEN de gelegenheid geven om officiele (bixie)wedstrijden te rijden, voor meer info, trek aan de bel.

Iedereen wie zich aanmeldt bij onze stal komt in onze groepsapp, hierin kan je je afmelden, kan je op de hoogte blijven van leuke dagen, wedstrijden, enz.. zodat er niet tig keer een nieuwe groepsapp komt. Ik weet natuurlijk niet of dit fijn werkt, maar wil het wel graag proberen.

Dan staat ponykamp voor de deur en Olaf en ik willen deze heel graag door laten gaan. OOK met de nachten. Wij gaan gewoon zorgen dat dit kan.
De locatie, Ratum of Jachthuisweg, dat is nog even zien wat wij redden. Maar vind je het leuk om ook te komen, geef je dan gewoon op, 1 juli 2018 laat ik weten op welke locatie het gehouden wordt. Dit jaar is het iets korter i.v.m andere verplichtingen waar wij niet onderuit kunnen, maar volgend jaar wordt het allemaal iets langer. Maar dat is pas volgend jaar.

Afgelopen maart zijn wij met een stel naar Texel geweest, wat was het leuk!!! Dit wil ik graag jaarlijks terug laten komen en is voor leden vanaf de middelbare school.

Dan heb ik nog een actie voor alle leden welke een nieuw lid meeneemt.. die krijgt namelijk 3 gratis extra lessen naast de gewone wekelijkse les.

Dit was het eigenlijk wel voor nu. Heb je vragen over wat dan ook, schroom niet en bel, mail of app mij, ik geef overal heel graag zo duidelijk mogelijk antwoord op.

Wij hebben een facebook van Stal Jachthuis en onze website is online, www.staljachthuis.nl

Ik zou zeggen, neem eens een kijkje, like ons en blijf van alles op de hoogte.

Groetjes Sharon !!