Wedstrijd 16 maart 2019

Op zaterdag 16 maart organiseren wij weer een wedstrijd dressuur en springen.
Dit jaar beginnen we met ons stalkampioenschap, hierin kan je ook meedoen als je niet bij ons lest en dus ook met je eigen paard of pony.

In de ochtend starten we met dressuur, je kan 1 of 2 proeven rijden in de klasses Bixie,  B, L1, L2, M1 en M2. In de middag hebben we ons springprogramma, hierin kan je alle hoogtes springen die je wil van 20 cm tot 100 cm. Hier kan je ook 1 of 2 rondjes doen.

Ook kan je 1 keer dressuur en 1 keer springen, of een combinatie van 1 keer dressuur en 2 keer springen, of 2 keer dressuur en 1 keer springen. Het maximale is 2 keer dressuur en 2 keer springen.

Het beste resultaat  van dressuur telt voor het dressuurkampioenschap en het beste springresultaat telt voor het springkampioenschap.
Dit kampioenschap is onderverdeeld op leeftijd en eigen paard of pony, zo blijft het voor iedereen eerlijk.

De kosten per onderdeel zijn €7,00 en dienen vooraf bij aankomst op de wedstrijd voldaan te worden. Hierna krijg je een startbewijs en deze kan je inleveren bij de ringmeester.
Tevens is er koffie, thee, chocomelk en blikjes frisdrank te koop en ook zullen wij weer voor heerlijke broodjes met frikandel en kroket zorgen.

Wil je meedoen? Geef je dan op bij Sharon 06-13712164 of mail je opgave naar info@staljachthuis.nl

*Om deel te nemen aan het kampioenschap waar super prijzen worden uitgereikt, dien je aan minimaal 4 wedstrijden deel te nemen.