Wie is nou het gezicht achter Stal Jachthuis? Nou, dat ben ik dus, ik ben Sharon Lobato, geboren op 6 december 1984 en moeder van 3 kinderen (dochter Zoë 2006, zoon Devin 2007, zoon Dhané 2015) getrouwd met Olaf en ik heb een enorme passie voor paarden.
Dit is eigenlijk al mijn leven lang en ik kan mij dan ook geen leven voorstellen zonder paarden

Nadat ik op jonge leeftijd ben begonnen met lessen volgen op een manege, ging ik al snel met mijn eigen pony naar de ponyclub.
En dit ging uiteindelijk over naar de paarden.

Nu nog steeds fanatiek met paarden. Maar nu vooral fanatiek als ”coach” en niet meer echt als amazone.
Ik kan erg genieten als ik anderen verder op weg kan helpen en hier heb ik dan ook mijn werk van gemaakt.
Ik ben in het bezit van instructiepapieren en in het bezit van BHV.